Nová e-kniha: Ako si vybudovať úspešnú kariéru (+ zľava pre prvých 20)


Čo? Človek, ktorý sa vybodol na kariéru a cestuje si po svete, zanechal kanceláriu a budovanie kariéry, ti ide radiť, ako uspieť v práci? Presne tak :). Na prvý pohľad si to protirečí, ale v skutočnosti nie. Chcem ti pomôcť v živote uspieť a takto dosiahnuť tvoje sny. Mne k uskutočneniu mojich snov pomohla práve úspešná kariéra. Tak prečo moje skúsenosti neposunúť ďalej, nech pomôžu ďalším. Knihu som napísal počas mojich ciest v Thajsku, Myanmare a Indii, práve som sa vrátil zo záchranného centra pre zvieratá, zababraný od psích a mačacích sračiek, a ešte mám tú drzosť radiť ti o kariére. No nekúp to :)…

V mojej novej e-knihe Ako si vybudovať úspešnú kariéru, sa s tebou delím o vedomosti a rady, ktoré som sa naučil počas 7 ročnej kariéry v Anglicku pre www.amazon.com. Hoci teraz to už nie je niečo, čo by som chcel robiť, ale dalo mi to veľa vedomostí a finančných prostriedkov, ktoré používam teraz, na žitie života tak, ako chcem ja. Namiesto otročenia pre „systém“, som ho využil na zlepšenie svojho života (a na únik zo „systému“. Haha, samé protirečenie čo.)

Prečo píšem o kariére, keď stále hovorím o tom, aby si si šiel svojou cestou a vystúpil z davu?

Dobrá otázka. Ako som napísal v článku o tom, ako cestovať, keď na to ešte nemáš, tvoje sny sa ti nesplnia zo dňa na deň. Sú to predsa tvoje najväčšie životné túžby, a na tie sa oplatí čakať a pracovať na nich.

uspech v praci, profesionalny rast

Grafický dizajn eknihy www.evolutionstudio.sk

A do toho pre niekoho zapasuje budovanie si kariéry. Ak potrebuješ na cestovanie alebo splnenie si svojich snov, nech to je čokoľvek, peniaze, tak vybudovanie si kariéry je jedným zo spôsobov, ako ich získať. Presne ako v mojom prípade. Sedem rokov som pracoval na budovaní skvelej kariéry (hoci vtedy som to nerobil za účelom našetrenia a cestovania, ale neskôr sa to zišlo), ktorej výsledky (financie a skúsenosti) mi dnes umožňujú plniť moje sny.

Nie je to pre každého, nehovorím, že musíš mať nejakú kariéru, aby si si neskôr splnil svoje sny. Každý si nájde svoj spôsob. Ale pretože ja mám skúsenosti z tohto odvetvia, tak prečo by som sa s nimi s tebou nepodelil. Ak ti moja kniha pomôže uspieť v práci a počas zopár rokov sa vyšplhať na vyššiu pozíciu, a takto získať prostriedky na splnenie si tvojich snov, tak je účel splnený :).

Využi „systém“ vo svoj prospech, nech pracuje pre teba, nie ty preňho.

Čo ti kniha dá?

1. Nakopni svoju kariéru – elektronická kniha plná tipov, trikov a vedomostí nadobudnutých a overených v praxi, ktoré ti pomôžu uspieť v práci a možno aj v súkromnom živote.

2. Žiadne kecy – -nechcem ti strácať čas. Kniha je napísaná v zrozumiteľnej a ľudskej forme, žiadne omieľanie dookola, omáčky a komplikované postupy. Len rady z praxe o budovaní kariéry od jedného profesionála druhému :).

3. Odpoviem ti na otázky typu: Ako dosiahnuť viac a efektívnejšie? Ako lepšie manažovať svoj čas, ľudí v okolí a projekty? Ako si získať dobré meno a dôveru? A mnoho ďalších.

4. Pomôže ti nielen v práci – tieto rady a prístupy ku všetkému, čo robíš nie sú užitočné len pri budovaní kariéry. Zídu sa ti v bežnom živote vo všetkom, čo robíš. Ľudia si ťa budú viac vážiť a budú ti viac dôverovať, čo ti otvorí možnosti a pomôže k úspechu aj mimo práce.

5. Záruka vrátenia peňazí – ak si knihu prečítaš a nijako ti nepomôže, tak ti rád peniaze vrátim. Napíš mi email na lukas@posveteposvojom.com, popíš, prečo ti kniha nepomohla (aby som ju mohol pre iných vylepšiť) a ja ti peniaze do 14 dní vrátim. (Posnažím sa okamžite, ale niekedy, niekde v džungli, nemusím mať prístup na internet…)

 A keďže si to ty, tak mám pre teba zľavu – prvých 20 získa knihu za 5 EUR (namiesto 8 EUR). 

Stačí, ak pri zakúpení cez Gumroad zadáš promo kód „chcemuspech„. Ak nakupuješ cez Paypal, tak nemusíš zadať nič, zľava sa automaticky zobrazí.*

Možnosti zakúpenia:

1. Cez Gumroad.com

Pre Amazon Kindle Pre Wooky (alebo inú čítačku)

 

2. Paypal: (napíš mi akú čítačku máš a ja ti súbor zašlem emailom)

budovanie kariery elektronicka kniha, profesionalny rast, uspech v praci

 

 

 

Viac sa dočítaš na hlavnej stránke o tejto knihe.

*zľava je platná len pri nákupe cez túto webstránku, teda cez Gumroad, Paypal alebo platbou na môj účet.

Finančná sloboda je potrebná pre realizáciu ďalších slobôd

Investujem a testujem rôzne spôsoby už vyše 8 rokov. ETF a indexové fondy sú jedným z najlepších spôsobov, ako dlhodobo budovať majetok a finančnú slobodu. A Finax.eu je konečne dobrá platforma pre Slovákov pre realizáciu tejto formy investovania - veľmi jednoducho. Viac o tom v článku o mojich investičných skúsenostiach a odporúčaniach.


Cestovné poistenie od cestovateľov pre cestovateľov

Cestovné poistenie v zahraničí pre Backpackerov a Digitálnych nomádov od SafetyWing

Odchádzaš cestovať? Nezabudni sa poistiť. Posledné roky cestujem s poistením od SafetyWing a môžem ho len odporučiť. Vyklikáš si ho za pár minút, neriešia sprostosti a vedia čo potrebujú cestovatelia ako my. Prečítaj si viac o cestovnom poistení pri dlhodobom cestovaní tu.


Kredit na ubytko zdarma

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *