Payasita 7


Trochu iná téma ako bežne.. napísané vyše roka dozadu, na kus papiera niekde na autobusovej stanici v Ekvádore…

Poslal som jej správu na Couchsurfing, pretože sa mi páčil jej profil. Nepotreboval som prenocovať, len som ju pozval von. Jej odpoveď bola prekvapivo priateľská a milá, na to, že som bol úplne neznámy chlap. Stretli sme sa neskôr v týždni. Strávili sme spolu celý deň, rozprávali sa o živote, o cestovaní, o knihách, o užívaní si prítomných momentov, o prírode, o spiritualite. Mali sme toho veľa spoločného. (Aj keď moja španielčina bola ešte len na začiatku…).

Mal som otvorený prístup – či to všetko ostane pri tomto dni, strávime spolu pekné chvíle a pôjdeme si svojou cestou, alebo povolíme veciam zájsť ďalej, netlačil som, neflirtoval som. Mali sme plno zaujímavých vecí na preberanie, flirtovanie by to len pomiešalo. Nechal som veciam voľný priebeh.

Našiel som lekcie salsy a spýtal som sa jej, či chce ísť so mnou. Odsúhlasila, na moje prekvapenie, pretože to bolo v sobotu večer, čakal som, že bude už mať program.

V ten večer som zobral veci trochu viac do svojich rúk a po lekcii salsy, keď sme prešli do ďalšieho salsa baru, som ju pobozkal. DSC00447Nemal som ale z toho dobrý pocit, hoci ona to opätovala, ale nejako sa to zdalo neprirodzené. Ale nevadí, zatancovali sme si salsu (teda ona salsu a ja taký východniarsky salsa-odzemok) a odprevadil som ju domov. Vymenili sme si telefónne čísla a ja som odišiel na pár dňový treking do hôr.

Po návrate mi cez Couchsurfing ponúkla ostať bývať u nej na pár dní. Nehľadal som gauč na spanie, môj hostel bol lacný a mal som tam všetko, ale túto ponuku som veľmi rád prijal. Od tohto momentu všetko išlo vlastným spádom a bolo to veľmi prirodzené a nenútené, cítil som, akoby sa to všetko malo stať. „Maktub“, ak si čítal Alchemistu :).

Bola veľmi inteligentná, vtipná, starostlivá, skromná, vášnivá, úprimná a jemná. A čo na našom momente spolu bolo najlepšie, že som cítil, že ona to cíti takisto tak – užívajme si tieto momenty, a čokoľvek prinesú. Obaja vieme, že o pár dní odídem, ale takisto vieme, že si svoj čas spolu užijeme. To, že sme vedeli, že odídem, vytvorilo veľmi voľnú atmosféru. Žiadne predsudky a možno obavy, že čo z toho bude, čo by mohlo byť a podobne. Sústredili sme sa len na daný moment spolu. A užili sme si ho, tak po svojom. Robili sme všetky možné veci, od hrania sa s jej kocúrom Momo, cez varenie, výlet do prírody, nočné fotenie mesta a yogy k vešteniu z karát. Pozreli sme si dokonca Slunce, Seno a pár facek so španielskymi titulkami. A medzi tým sme si samozrejme užili jeden druhého, veľmi sensuálne a pomaly, keďže sme obaja nedávno prečítali knihy o tantrickom sexe a boli sme rovnako naladení… Prvú noc, keď mi pripravila matrac na zemi, spýtala sa ma, či ešte niečo potrebujem. Pristúpil som blízko k nej, pozrel sa jej do očí a povedal „Teba“, jemne som ju chytil za krk a pobozkal ju na pery. Zvyšok už išiel sám od seba, riadili sme sa vzájomnou túžbou, vášňou a pudami…

Tých niekoľko dní sme prežili v tesnej blízkosti, všetko bolo prirodzené, ako by sme sa poznali už dlhú dobu. Zaujímavé, vtipné, neobyčajné a romantické dni a hrejivé, vášnivé, hravé a sensuálne noci.

Posledný večer a noc sme si vychutnali našu spoločnosť a jeden druhého čo najviac, a ráno sme sa rozlúčili. Aj toto bolo úplne prirodzené, obaja sme vedeli, že to príde, tak sme to akceptovali a aj to lúčenie bolo pekné.

Jednoduché stretnutie, skrz jednu správu, ktoré viedlo k spoznaniu krásnej osoby, krásne chvíle a spomienky.

Vďaka, Payasita 🙂

Finančná sloboda je potrebná pre realizáciu ďalších slobôd

Investujem a testujem rôzne spôsoby už vyše 8 rokov. ETF a indexové fondy sú jedným z najlepších spôsobov, ako dlhodobo budovať majetok a finančnú slobodu. A Finax.eu je konečne dobrá platforma pre Slovákov pre realizáciu tejto formy investovania - veľmi jednoducho. Viac o tom v článku o mojich investičných skúsenostiach a odporúčaniach.


Cestovné poistenie od cestovateľov pre cestovateľov

Cestovné poistenie v zahraničí pre Backpackerov a Digitálnych nomádov od SafetyWing

Odchádzaš cestovať? Nezabudni sa poistiť. Posledné roky cestujem s poistením od SafetyWing a môžem ho len odporučiť. Vyklikáš si ho za pár minút, neriešia sprostosti a vedia čo potrebujú cestovatelia ako my. Prečítaj si viac o cestovnom poistení pri dlhodobom cestovaní tu.


Kredit na ubytko zdarma


Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

7 myšlienky “Payasita