O vegánstve, cestovaní a ochrane zvierat – Prednáška v Sabinove 5


Vďaka projektu Komprax, a dvom veľmi šikovným holkám – študentke Kami z Gymnázia v Sabinove, a dobrovoľníčke Kati z Prešovských Havkáčov, som mal možnosť prezentovať o cestovaní a o vegánstve v centre Sabinova. Táto akcia bola výnimočná, pretože sme takisto pripravili veľké množstvo skvelých vegánskych jedál, ktoré si prišlo ochutnať okolo 50 ľudí.

Pokecali sme si o tom, ako môže cestovanie obohatiť tvoj život, o výhodách vegánstva a rastlinnej stravy a prečo je to lepšie pre nás, naše okolie a celý svet a nakoniec sme sa pekne ožrali kadejakých koláčikov, smoothies, pagáčov, kari, palaciniek, klíčkov a oveľa viac.

Viac ti ale povie video a fotečky:

Za video a skvelu spoluprácu ďakujem a zároveň odporúčam CUCO TV Production.

Finančná sloboda je potrebná pre realizáciu ďalších slobôd

Investujem a testujem rôzne spôsoby už vyše 8 rokov. ETF a indexové fondy sú jedným z najlepších spôsobov, ako dlhodobo budovať majetok a finančnú slobodu. A Finax.eu je konečne dobrá platforma pre Slovákov pre realizáciu tejto formy investovania - veľmi jednoducho. Viac o tom v článku o mojich investičných skúsenostiach a odporúčaniach.


Cestovné poistenie od cestovateľov pre cestovateľov

Cestovné poistenie v zahraničí pre Backpackerov a Digitálnych nomádov od SafetyWing

Odchádzaš cestovať? Nezabudni sa poistiť. Posledné roky cestujem s poistením od SafetyWing a môžem ho len odporučiť. Vyklikáš si ho za pár minút, neriešia sprostosti a vedia čo potrebujú cestovatelia ako my. Prečítaj si viac o cestovnom poistení pri dlhodobom cestovaní tu.


Kredit na ubytko zdarma


Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

5 myšlienky “O vegánstve, cestovaní a ochrane zvierat – Prednáška v Sabinove