Prvá skúsenosť so živým prenosom – Interview pre KTV, Široké


Pred týždňom som si potlačil svoje hranice trochu iným smerom… Naskytla sa mi príležitosť podeliť sa so svojimi zážitkami a názormi s ľuďmi z mojej rodnej dediny Široké, prostredníctvom interview pre miestnu KTV. Pokryli sme veľa otázok o cestovaní, o mojom životnom štýle a ako a prečo to robím.

Takisto to bola skvelá nová skúsenosť – poprvý krát pred kamerou, a takisto naživo :). Na všetky otázky si teraz viem predstaviť lepšie odpovede, ale nevadí, budú ďalšie, tak už budem vedieť lepšie :).

Dúfam, že sa mi týmto podarilo inšpirovať ďalších ľudí, či už k cestovaniu, alebo sa zamyslia nad zdravšou stravou a ich postoju ku zvieratám, alebo skúsia niečo neštandartné.

Zapáčilo sa mi to natoľko, že som sa rozhodol spraviť ďalšie prezentácie na našej základnej škole, tu v Širokom a takisto v Tulčíku. Kalendár sa pomaly zaplňuje….

Prečo školy? Pretože mladí ešte majú veľa času na rozmýšľanie o svojich prioritách a nemajú na krku žiadne starosti, ktoré by im zahmlievali myslenie….

Má niekto skúsenosť s niečím podobným? Je to zaujímavá výzva – človek si to môže nacvičiť, vie, o čom rozpráva, pozná svoj príbeh, dôvody prečo to robí, ale keď ho posadia pred kameru, tak sa to v tej hlave vyčistí….. Veľa vecí, ktoré som chcel povedať, som zabudol. Alebo som sa trochu točil dookola 🙂

Je to vidieť hlavne na začiatku. Ku koncu som sa už rozbehol lepšie.

Ak niekto má nejaké rady, rád si ich vypočujem 🙂

Finančná sloboda je potrebná pre realizáciu ďalších slobôd

Investujem a testujem rôzne spôsoby už vyše 8 rokov. ETF a indexové fondy sú jedným z najlepších spôsobov, ako dlhodobo budovať majetok a finančnú slobodu. A Finax.eu je konečne dobrá platforma pre Slovákov pre realizáciu tejto formy investovania - veľmi jednoducho. Viac o tom v článku o mojich investičných skúsenostiach a odporúčaniach.


Cestovné poistenie od cestovateľov pre cestovateľov

Cestovné poistenie v zahraničí pre Backpackerov a Digitálnych nomádov od SafetyWing

Odchádzaš cestovať? Nezabudni sa poistiť. Posledné roky cestujem s poistením od SafetyWing a môžem ho len odporučiť. Vyklikáš si ho za pár minút, neriešia sprostosti a vedia čo potrebujú cestovatelia ako my. Prečítaj si viac o cestovnom poistení pri dlhodobom cestovaní tu.


Kredit na ubytko zdarma

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *