slovak telekom wifi dogs travel & surf

Sponzorované video: WiFi Dogs, alebo prelomový prístup k nájdeniu WiFi na cestách…


Chcem s vami zdieľať jedno dobré video, ktoré sa týka cestovania a hľadania internetu. Sám závisím od internetu na cestách, tak niekedy sa flákam hore dole a skenujem oblasť po WiFi a nie vždy sa to podarí, tak predmet tejto kampane je trefný pre dnešných pripojeniachtivých cestovateľov.

Či si tzv. digitálny nomád a živíš sa zo svojho laptopu, kdekoľvek vo svete, alebo si sa vydal na cestu do sveta a potrebuješ sa spojiť s rodinou a priateľmi, bez WiFi sa dnes už zaobíde málokto. A cestovanie veľakrát znamená pustiť sa do nepoznaných a menej rozvinutých častí sveta, kde ver či never, nemajú WiFi v každej reštaurácii a ubytovni… Tak sa vláčime po meste ovešaní batohmi, od dverí k dverám, vypytujeme sa na WiFi, skenujeme okolie telefónom alebo očumujeme múry po čiernobielych WiFi nálepkách. Takisto som veľakrát v situácii, keď som uprostred projektu alebo dôležitého rozhovoru, a WiFi vypadne… hlavne v rozvojových krajinách, kde WiFi závisí od smeru vetra, alebo vypadáva elektrina a podobne…

A nie vždy sa WiFi podarí nájsť, niekedy chcú za ubytovanie s WiFi priveľa a niekedy to skrátka vypadne a si v štychu. Čo tak mať riešenie stále nájsť WiFi kdekoľvek alebo mať ho stále so sebou, takpovediac v zálohe? Práve o tom je toto vtipné video…

Tak ak si chceš byť istý, tak je najlepšie zobrať si internet so sebou, takto ho budeš mať stále. Slovak Telekom ti ponúka riešenie: Travel & Surf, dátový roaming za pevne stanovenú cenu dostupný vo viac ako 100 krajinách po celom svete. Viac o tom na ich Travel & Surf stránke.

Tento článok je sponzorovaný firmou Slovak Telekom, ale všetky kecy v ňom sú moje výplody :). Takisto sa neboj, nie je to začiatok komercie na tejto stránke, toto video som sa rozhodol tu natiahnuť pretože je to takto dnes na cestách naozaj a je tiež dobré a vtipné.

Finančná sloboda je potrebná pre realizáciu ďalších slobôd

Investujem a testujem rôzne spôsoby už vyše 8 rokov. ETF a indexové fondy sú jedným z najlepších spôsobov, ako dlhodobo budovať majetok a finančnú slobodu. A Finax.eu je konečne dobrá platforma pre Slovákov pre realizáciu tejto formy investovania - veľmi jednoducho. Viac o tom v článku o mojich investičných skúsenostiach a odporúčaniach.


Cestovné poistenie od cestovateľov pre cestovateľov

Cestovné poistenie v zahraničí pre Backpackerov a Digitálnych nomádov od SafetyWing

Odchádzaš cestovať? Nezabudni sa poistiť. Posledné roky cestujem s poistením od SafetyWing a môžem ho len odporučiť. Vyklikáš si ho za pár minút, neriešia sprostosti a vedia čo potrebujú cestovatelia ako my. Prečítaj si viac o cestovnom poistení pri dlhodobom cestovaní tu.


Kredit na ubytko zdarma

Zanechať komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *